Hon kommer inte hem igen…

…yngsta fröken.

Inte just nu i alla fall. Studierna får vänta ett år till och så är det med den saken.

Så då finns det två alternativ. En vintersäsong i alperna eller en i Karibien.

Själv har jag åkt en del skidor men det var då det så jag vet var jag helst skulle hälsa på…

…men skulle det bli vita vidder får jag väl ta nya tag!

Annars har var sak sin tid…

Categories: Uncategorized | 23 kommentarer

Inläggsnavigering

23 thoughts on “Hon kommer inte hem igen…

 1. Hon är tuff din tjej!
  Men lite jobbigt i mammahjärtat att hon inte kommer hem nu va? 😉
  God natt Znogge

 2. Så småningom blir det mest såna där mellanlandningar av barnen, bara att hacka i sig även om man saknar. Visst gör hon rätt dottern som vill ta tid för utlandserfarenhet före studier.

 3. Vad spännande … Själv skulle jag hoppas på de där karibiska stränderna . Men förstås … De vita vidderna ligger kanske geografiskt närmre. Och det kan ju kännas skönt för en mamma. ❤

 4. Jag vet vad jag hade valt, men det beror nog mest på att jag är duktigare på att göra närgångna inspektioner av snön än av att färdas ovanpå den så att säga…

 5. Häftigt hon har fastnat för det! Karibien hade jag ju valt, utan att tveka. 🙂 Min kusin gjorde som din dotter, hon höll på i rätt många år… typ 10. Sen ville hon ha en fast plats.

 6. Å vad roligt för henne! Hon är verkligen modigare än modigast!
  Själv hade jag mer än gärna häsat på i Karibien – big time 🙂
  Kram.

 7. Härligt när de tar chansen och ger sig ut på äventyr, även om det kanske ger lite oro i mammas hjärta, i mitt hade det de! Men både erfarenhet och härliga upplevelser får hon ju med sig i livets bagage !

  • Visst lever man med en liten oro hela tiden och i höst blir det dubbelt upp eftersom sonen ska plugga i England. Samtidigt så är det en fantastisk upplevelse för dem båda.

 8. Hejsan, Znogge!
  Så roligt för henne att hon vill fortsätta att vidga vyerna . Hon är ju ung och har tiden för sig. Karibien låter som en god idé för dit lär hon kanske inte ha varken tid eller råd att resa inom en nära framtid, så lika bra att passa på 🙂 Snö,kyla och laviner har vi gott om på nära håll och är väl föga tilltalande…säger jag som inte åkt skidor sedan dottern var liten och det är inte riktigt min gren, om man säger så. Att simma i havet är bäst, alla kategorier 🙂
  Jag önskar henne lycka till oavsett vad hon väljer!
  Kram, Agneta

  • Håller med dig till 100% Karibien är min grej också men samtidigt så har hon varit i värme i ett år och då kan alperna kännas som omväxling. Vi får helt enkelt se…

   Kram

 9. De är modiga som vågar ge sig av! Karibien låter ju inte helt fel…. Jag har fått hem Stora Syster från USA efter ett år. Om två veckor ger hon sig av igen. Nu inom Sverige och det känns lite lättare….. Då har äldsta bestämt sig för USA ett år. Ack ja! Men det är ju trevligt att kunna hälsa på dem! Och de växer ju av äventyret!

 10. Coolt! Speciellt den ena varianten 😉

 11. Jag tycker verkligen att hon gör rätt så länge hon trivs och älskar det. Plugga hinner man alltid att se och upptäcka både andra kulturer och prova på arbete i olika miljöer … både nyttigt och kul.

  Min yngsta börjar i Umeå nu, efter att inte ha vetat samtidigt som han flyttat och provat på lite under några år. Behövde han efter att ha levt i idrottens värld så länge.

  Jag åker inte nerför, så därför skulle jag önska detsamma som du gör … mn det finns ju mycket annat att göra i alperna.

  • Men visst gör hon rätt! Hon är bara 20 år och har toppbetyg från gymnasiet. Alltså ingen ko på isen. Ibland behövs dessutom tiden, Hoppas din yngsta ska trivas.

   Kanske kan man åka långfärdsskidor för det gillar jag! Gå på tur och så 😉

 12. Så otroligt roligt för henne. Man ska passa på medan man fortfarande är ung.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: